dissabte, 13 d’agost del 2011












Dijous 11 d’agost

Després del dia anterior, ens hem pogut fer una mica més la idea de com és el sender però ara hem de comprovar que les activitats que haviem pensat siguin factibles amb l’espai on tindran lloc. Per això invertim el matí en passejar per la finca i revisar activitats...però durant aquests dies ho haurem de tornar a estudiar amb el Rodrigo i Luis Fernando per acabar d’arrodonir-ho tot ben bé.




Per la tarda, fem la primera ruta per Siloé i pel centre de la ciutat. Arribem fins a la Loma que és un zona de Cali, on hi ha tot d’artesans i al mig hi ha una plaça on es reuneixen els calenyos i calenyes per ballar. Avui tocava balls andins, sense pensar-nos-ho massa ens hem posat a dins... i a ballar!!!!!!

A la nit ens quedem a dormir a la guarderia, ja que anem a cantar una serenata a la hermana Santa perquè demà és el seu aniversari: els treballadors li han preparat una sorpresa. Sense fer massa soroll ens hem atansat a l’entrada de casa seva i la tuna ha començat a tocar ....la hermana que ja estava dormida ens ha vingut a obrir la porta tot emocionada: Per molts anys!

Jueves 11 de agosto

Después del día anterior, nos hemos podido hacer un poco más la idea de cómo es el sendero pero ahora tenemos que comprobar que las actividades que habíamos pensado sean factibles con el espacio donde tendrán lugar. Por eso invertimos la mañana en pasear por la finca y revisar actividades ... pero durante estos días tendremos que volver a estudiarlo con Rodrigo y Luis Fernando para acabar de redondearlo todo bien.

Por la tarde, hacemos la primera ruta por Siloé y el centro de la ciudad. Llegamos hasta la Loma que es una zona de Cali, donde está lleno de artesanos y en medio hay una plaza donde se reúnen los caleños y caleñas para bailar. Hoy tocaba bailes andinos, sin pensarnoslo demasiado nos hemos puesto dentro ... y a bailar !!!!!!

Por la noche nos quedamos a dormir en la guardería, ya que vamos a cantarle una serenata a la hermana Santa en motivo de su cumpleaños: los trabajadores le han preparado una sorpresa. Sin hacer demasiado ruido nos hemos acercado a la entrada de su casa y la tuna ha empezado a tocar .... la hermana que ya estaba dormida nos ha venido a abrir la puerta todo emocionada: Felicidades!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada