dissabte, 13 d’agost del 2011


Divendres 12 d’agost

Avui a la Fundació és festa grossa, l’aniversari de la Santa! Tot els treballadors ja porten un parell de dies d’amagat montant-li la festa! Com que ens vam quedar a la guarderia a dormir per poder veure la serenta, ens hem d’aixecar molt de matí a les 5:30 per poder veure la cara de la Santa quan vegi la sala de reunions tota decorada.



A les 6 pugem a la chiva i anem amb tots els nens a Miravalle. També aprofitem un cop a dalt per parlar amb la Nancy, la directora de l’escola, dels tallers i activitats que farem durant la setmana que ve amb els nens. A fi de motivar-los anem classe per classe explicant què és el que farem, val a dir que ja ho estaven esperant i que estan molt engrescats.


A l'hora de dinar tornem a baixar de la granja cap a la guarderia de Siloé i acabem de concretar els plans amb la hermana. Després comença la celebració amb tots els treballadors tant de Miravalle com amb els de la guarderia: tuna, balls andins i pastís. La gent que s’anima anem a Cristo Rey amb la chiva, és un dels punts més elevats d’on es contempla tota la ciutat i ens adonem de la seva extensió i de que és una ciutat emboltada de muntanyes. Com ens havien dit és la “sucursal del sielo”!!!


Per acabar el día, que millor que ballar una mica de salsa amb bona companyia: la Nora una de les professores de Miravalle i el nostre estimat guia. Realment porten el ritme dins seu....ens queda molt per aprendre!


Viernes 12 de agosto


Hoy en la Fundación es fiesta, el aniversario de la Santa! Todos los trabajadores ya llevan un par de días a escondidas montandole la fiesta! Como nos quedamos en la guardería a dormir para poder ver la serenta, hay que levantarse muy pronto (a las 5:30) para poder ver la cara de la Santa cuando vea la sala de reuniones toda decorada.


A las 6 subimos con todos los niños a Miravalle en la chiva. También aprovechamos una vez arriba para hablar con Nancy, la directora de la escuela, los talleres y actividades que haremos durante la próxima semana con los niños. Con el fin de motivarlos vamos clase por clase explicando qué es lo que haremos, cabe decir que ya lo estaban esperando y que están muy entusiasmados.


A la hora de comer volvemos a bajar de la granja hacia la guardería de Siloé y acabamos de concretar los planes con la hermana. Después empieza la celebración con todos los trabajadores tanto de Miravalle como con los de la guardería: tuna, bailes andinos y pastel. La gente que se anima vamos a Cristo Rey con la chiva, es uno de los puntos más elevados donde se contempla toda la ciudad y nos damos cuenta de su extensión y de que es una ciudad emboltada de montañas. Como nos habían dicho es la "sucursal del SIELO"!

Para terminar el día, que mejor que bailar un poco de salsa con buena compañía: Nora, una de las profesoras de Miravalle, y nuestro querido guía. Realmente llevan el ritmo en la sangre .... nos queda mucho por aprender!

1 comentari:

  1. Hola!! :)
    Caram! Esteu aprofitant un munt el temps! Ja heu anat al Charco del Burro, us han portat per Cali, heu ballat salsa, ... Ja heu fet una bona inmersió colombiana! Us anem seguint pel bloc llegint totes les activitats i coses que aneu fent.
    Vigileu amb els mosquits!!
    ;)

    ResponElimina