dimarts, 6 de setembre del 2011

Fem els tallers!


17 i 18 d’agost



Dimecres ens aixequem aviat al matí per realitzar els tallers amb els petits. El menú serà: catamarans pels de primer i segon, carpetes estampades amb plastelina pels dos cursos de tercer i finalment atrapasomnis per cinquè. Els expliquem que gràcies als atrapassomnis, tots els seus desitjos i els bons somnis es compliran! Val a dir que es nota que és el primer taller i que encara no els coneixem gaire bé i que son més de 40 alumnes: la cosa s’ha anat allargant més del compte... i haurem de deixar algun dels grups per demà.
A tercer fem les carpetes. Tot un èxit: han quedat molt bacanes!!!!!!!


Després de tot un matí frenètic podem seure a dinar tranquil.les amb la companyia del professor de música, que ens explica un munt de coses sobre Chile i SudAmèrica.

Després de carregar pil.les amb el dinar ens toca el taller dels catamarans amb els més petits.

El que pintava ser l’activitat més lúdica i portadora, ha resultat ser tot el contrari! En arribar a la piscina a fer les curses de catamarans, els únics que van surar van ser els nens que s’hi van llençar vestits sense pensar-s’ho dues vegades! El resultat fou una filera de nens i nenes xops, esperant per pujar a l’autobus de tornada. (Això a Catalunya seria impensable... però aqui ningú es va enfadar....tret de nosaltres...que ens vam posar ben “braves i, fins i tot, grosseras”. Per al curs de segon, decidim canviar els catamarans per alguna coseta menys comprometedora!
Per la tarda nit, el Fernando ja ens espera per anar a visitar Unicentro, però sense saber ben bé com, vam anar a parar al convent del servei provincial de l’ordre de la germana Santa. Després de la visita, una bona conversa entre rialles i un bon beure amb el nostre guia, ens va acabar d’arrodonir la tarda.

Dijous pugem a Miravalle amb la chiva, el vehicle més entranyable de la fundació (després del tractor den Sebastià, és clar). Durant el trajecte hem recordat amb la nancy, i rient molt, l'activitat d'ahir a la tarda i hem comprovat que l'ambient estava prou calmat. Com es nota que els nens ja ens coneixen i no fan tant de xivarri quan ens veuen!.


Avui els tallers han anat molt bé! Ara ja hem compartit amb tots els nens de l’escola!

---------------------------------------------------------------------------------------
17 y 18 de agosto



El miércoles nos levantamos pronto por la mañana para realizar los talleres con los pequeños. El menú será: catamaranes para los de primero y segundo, carpetas estampadas con plastilina para los dos cursos de tercero y finalmente atrapasueños para quinto. Les explicamos que, gracias al atrapasueños, todos sus deseos y los buenos sueños se cumplirán! Cabe destacar que se nota que es el primer taller y que todavía no los conocemos muy bien y que son más de 40 alumnos: la cosa se ha ido alargando más de la cuenta ... y tendremos que dejar alguno de los grupos para mañana.




En tercero hacemos las carpetas. Todo un éxito: han quedado muy bacanas !!!!!!!
Después de toda una mañana frenética podemos sentarnos a comer tranquilas con la compañía del profesor de música, que nos explica un montón de cosas sobre Chile y Sudamérica.
Después de cargar pilas con la comida nos toca el taller de los catamaranes con los más pequeños. Lo que pintaba ser la actividad más lúdica y llevadera, ha resultado ser todo lo contrario! Al llegar a la piscina a hacer las carreras de catamaranes, los únicos que flotaron fueron los niños que se lanzaron a la piscina vestidos y sin pensárselo dos veces! El resultado fue una hilera de niños y niñas goteando, esperando para subir al autobús de vuelta. (Esto en Cataluña sería impensable ... pero aquí nadie se enfadó .... salvo nosotras ... que nos pusimos bien "bravas e, incluso, groseras". Para el curso de segundo, decidimos cambiar los catamaranes por alguna cosita menos comprometedora!
Por la tarde noche, Fernando ya nos esperava para ir a visitar Unicentro, pero no sabemos muy bien como, fuimos a parar al convento del servicio provincial de la orden de la hermana Santa. Después de la visita, una buena conversación entre risas y una buena bebida con nuestro guía, nos acabó de redondear la tarde.














El jueves subimos a Miravalle con la chiva, el vehículo más entrañable de la fundación (después del tractor del padre Sebastián, claro). Durante el trayecto hemos recordado con Nancy y con muchas risas, la actividad de ayer. Los niños ya nos conocen y no hacen tanto alboroto cuando nos ven. Los talleres han ido muy bien! Ahora ya hemos compartido con todos los niños de la escuela!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada