dimarts, 13 de setembre del 2011

La prova pilot!


Divendres 19 d'agost

Avui era el gran dia de l’estrena del sender ecològic amb les activitats mediambientals que hem preparat aquests dies. Amb tot el material a punt i la càmara fotos i de vídeo en mà, comencem a posar en pràctica el dossier que hem elaborat al llarg de la nostra estada a Miravalle.





Realitzem el sender acompanyades de tots els alumnes de 4art i alguns de 5è... un total d’uns 40 nens i nenes i 2 professors: el Rodrigo i el Luis Fernando.




Després de fer el recorregut i posant en pràctica bona part dels jocs i les activitats que hem elaborat, caldrà fer algun petit retoc i acabar de polir alguns detalls, però n'estem prou contentes... per això estan les proves pilot!


A partir d'ara ja es podran incorporar nous jocs al sender i complementar la seva pràctica professional.



---------------------------------------------------------------------------------------------

Viernes 19 de agosto

Hoy era el gran día del estreno del sendero ecológico con las actividades medioambientales que hemos preparado estos días. Con todo el material preparado y la cámara fotos y de vídeo en mano, empezamos a poner en práctica el dosier que hemos elaborado a lo largo de nuestra estancia en Miravalle.


Realizamos el sendero acompañadas de todos los alumnos de 4 º y algunos de 5 º ... un total de unos 40 niños y niñas y 2 profesores: Rodrigo y Luis Fernando.


Después de hacer el recorrido y poniendo en práctica buena parte de los juegos y las actividades que hemos elaborado, habrá que hacer algún pequeño retoque y acabar de pulir algunos detalles, pero estamos muy contentas... para esto están las pruebas piloto!


A partir de ahora ya se podrán incorporar nuevos juegos en el sendero y complementar su práctica profesional.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada