dijous, 12 d’agost del 2010

08.08.2010 – Callejeando

RIIING!!!! Sona el despertador. Són les 8h. Continuem a casa de Padre Olmes, a la parròquia de Nostra Senyora de Guadalupe. A les 9h hem quedat amb la Fernanda per anar a passejar per la “Ciclovia”. A últim moment canviem els plans i ens n'anem a “pasear” amb la Dora (germana de l'Olmes), la Laidy i la Fernanda. Visitem: les esglesies de la Merced, la de St. Francesc, la de St. Antonio, el parc dels gats, el museu de la Tertúlia, el centre comercial “Jardin Plaza”, el riu Pance i el poble de Jamundí (on fant uns cholaos/gelats impressionants!). Tot això degustant coses típiques del país: “xampús, aborrajdaos, solteritas, cholaos, chontaduro i marranitas”.

A les 17.30h arribem a la parròquia i anem al bingo que havien organitzat per recollir diner i construir un “salón”. Els nostres ulls no en donaven crèdit,  sobre 700 persones escoltant atentament i cantant BINGO! Per amenitzar la jornada també van muntar un concurs de balls de salsa i altres, Mireu, mireu quin domini!!

Amb tot quasi sortim amb una cafetera de regal, però la nostra agilitat amb l'idioma ens va fer una mala passada.

Al vespre, ben tard, vam retornar a la pau de Miravalle. L'endemà ens esperava una altre jorn.

__________________________________
 Riiing!! Suena el despertador. Son las 8h. Continuamos en casa de Padre Olmé, en la parroquia de Nuestra Señora de Guadalupe. A las 9h hemos quedado con la Fernanda para ir a pasear por la "ciclovías". A último momento cambiamos los planes y nos vamos a "pasear" con Dora (hermana del Olmé), la Laidy y Fernanda. Visitamos: las iglesias de la Merced, la de St.. Francisco, la de St.. Antonio, el parque de los gatos, el museo de la Tertulia, el centro comercial "Jardin Plaza", el río Pance y el pueblo de Jabundí (donde importa unos cholaos / helados impresionantes!). Todo ello degustando cosas típicas del país: "champús, aborrajdaos, solteritas, cholaos, chontaduro y marranitas".
A las 17.30h llegamos a la parroquia y vamos al bingo que habían organizado para recoger dinero y construir un "salón". Nuestros ojos no daban crédito, sobre 700 personas escuchando atentamente y cantante BINGO! Para amenizar la jornada también montaron un concurso de bailes de salsa y otros, Mirad, mirad qué dominio!
Con todo casi salimos con una cafetera de regalo, pero nuestra agilidad con el idioma nos hizo una mala pasada.
Por la noche, bien tarde, nos volver a la paz de Miravalle. Al día siguiente nos esperaba otra día.
__________________________________ 
RIIING!! It sounds the alarm. They 8am. We continue to house Olmes Father, in the parish of Our Lady of Guadalupe. At 9am we were to go with Fernanda walk through the "Ciclovia. A last minute change plans and we go to "walk" with Dora (sister of Olmes), and the Laidy Fernanda. Views: churches of La Merced, the St. Francis, of St.. Antonio, the park cats, the museum gatherings, shopping center "Plaza Jardin", the river Pance and people Jabundí (where some cholaos FANT / ice awesome!). All these things tasting of typical country: "shampoos, aborrajdaos, solteritas, cholaos, and bactris marranitas.
At 17.30h we arrived at the parish and bingo they had organized to raise money and build a "living". Gave our eyes not on credit, and about 700 people listening attentively singing BINGO! To enhance the conference also set up a competition dance salsa and others, see, see what domain!
With almost everything out with a coffee gift, but our flexibility with the language we made a bad pass.
In the evening, very late, we returned to peace Miravalle. The next day we waited another day that.

1 comentari:

  1. Renoi!!! A veure si aquesta parella la podeu enganyar per tal què baixon a ballar a l'asbart!!!! Que enguany ho necessitarem tot!!!
    Per cert, perquè no heu explicat la vostra agilitat amb l'idioma???
    Un altre beset

    ResponElimina